BG BETON – Chauffør til betonkørsel og pumpning på Fyn og Sjælland

Hos BG BETON har vi travlt, og derfor søger vi en kvalificeret chauffør til betonkørsel og pumpning på Fyn og Sjælland. Vi har en stor og alsidig vognpark med alt fra båndbiler til betonpumper fra 28 til 45 meter, som betjener vores kunder i hele Danmark.

Vi tilbyder en spændende hverdag, hvor dine kompetencer og imødekommenhed giver dig anerkendelse og respekt ude på byggepladserne. Du får stor grad af selvstændighed og ansvaret for, at støbesjakket kan gå i gang til tiden.

Dine kvalifikationer

Du får ansvaret for, at vores beton bliver leveret til rette sted og på rette tidspunkt. Ude på byggepladserne kommer du til at styre slagets gang, og du får den direkte kontakt med værket. Derudover får du ansvaret for at følge op på bl.a. betonleveringer og -kvalitet.

Vi forventer, at du:

  • er mødestabil
  • har fysikken i orden
  • er selvstændig
  • er punktlig
  • er imødekommende
  • kan begå dig på engelsk

Personlige kompetencer

Som person er du selvstændig og omgængelig. Du er motiveret i din tilgang til opgaverne og kender dit ansvar, også i en travl hverdag. Du skal kunne begå dig på engelsk, så du kan kommunikere med udenlandske kunder. Da der forekommer løft, er det vigtigt, du har en god fysik.

Vi tilbyder

BG Beton tilbyder en spændende hverdag med alsidige opgaver og selvstændighed. Vi sørger for, at alle nye medarbejdere kommer godt fra start, og vi tilbyder derfor en grundig introduktion, så du er godt klædt på til at opnå succes i din nye rolle. Som betonchauffør hos BG Beton får du ansvar, gode kolleger og en attraktiv løn.

Er du vores nye kollega?

Kunne du tænke dig en hverdag, der hele tiden er i bevægelse? Og lyder jobbet som noget for dig? Så send os din ansøgning – hellere i dag end i morgen!

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye chauffør, kan du kontakte BG Beton.

Mikael Nielsen, tlf. 28 99 86 88. Sjælland/Fyn
Anton Buch, tlf. 60 25 88 60. Jylland
Heine Misfelt, tlf. 29 16 10 97. Jylland /Fyn

Send din ansøgning til: mail@bgbeton.dk

Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er BG Beton

BG Beton er en moderne virksomhed med over 30 års erfaring i fremstilling af færdigblandet kvalitetsbeton. Vi beskæftiger i dag 55 medarbejdere og har værker i både Viborg, Randers, Herning, Horsens, Odense, Hvidovre og Rødby. De syv værker har en årlig kapacitet på ca. 220.000 m3 beton og leverer færdigblandet beton i det meste af Jylland og på Fyn, Sjælland og Lolland-Falster.

Vi har pumpeafdelinger placeret i både Jylland, Fyn og på Sjælland, og leverer og pumper  beton i hele Danmark. Vores betontyper er certificerede og lever op til alle normer og standarder iht. DS/EN 206:2013+A2:2021 & DS/EN 206 DK NA:2020.

Vores kundekreds består af entreprenørfirmaer, tømmerhandler, små og mellemstore bygmestre samt private. Læs mere om os på vores hjemmeside. Du kan også finde os på både Facebook og LinkedIn.

BG Beton A/S – din fortrukne betonleverandør og arbejdsplads.